Slide background

Lynx Xterrain PRO snøscooter ble bygget for å overvinne de mest krevende forhold. Ytelsene i denne snøscooteren og det røffe beltet sørger for at den kommer seg fram i løypa.

ROTAX E-TEC-MOTORER
MODERNE KRAFT
Lynx snøscootere drives av drivstoffeffektive, støysvake og kraftige ROTAX 850 og 600R E-TEC-motorer. Drivstoffeffektiviteten i alle E-TEC-motorene er blant den aller beste i sine respektive klasser.

RADIEN PLATTFORM
ALT HANDLER OM KONTROLL
Radikal midtplassering av masse er grunnlaget for den solide kjøreoppplevelsen. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper en komfortabel kjørestilling og bevegelighet på snøscooteren.

PPS²-DS-BOGGI
FOR AGGRESSIV KJØRING
I akselerasjonsøyeblikket overfører fjæringen vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv på vanskelige steder.

HEAVY-DUTY STØTFANGER BAK
BESKYTTELSE OG SLEPEKAPASITET
Den massive bakre støtfangeren gjør det mulig å trekke tung last, samtidig som den gir ekstra beskyttelse til rammen bak.

7,2" DIGITAL INSTRUMENTDISPLAY
ET NYTT SYN  PÅ SAKEN
Nye, hel-digitale målere gir et klart bilde og tilbyr mer informasjon enn tidligere. Lysstyrken på den store skjermen justerer seg automatisk i forhold til lysforholdene rundt, og lesbarheten er bedre med den skrå vinkelen.

LFS FJÆRING FORAN
MERE KONTROLL OG STABILITET
Strukturen i LFS frontfjæring er lett, sørger for god bakkeklaring og er like velegnet både i og utenfor løypene.

PDRIVE PRIMÆRVARIATOR
TA STARTEN
Denne variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

EXPLORER FRONTSTØTFANGER
EKSTRA BESKYTTELSE OG PERSONLIGHET
Explorer frontstøtfanger gir snøscooteren ekstra beskyttelse og et mer aggressivt utseende foran.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern