Slide background

Den nye Lynx Commander Grand Tourer er synonymt med fløyelsmyke kjøreegenskaper, et luksuriøst interiør og pålitelig fremdrift. En vellykket snøscootertur ivaretas av de stillegående og effektive firetakts Rotax ACE 900 og 900 Turbo-motorene.

ROTAX ACE-MOTORER
ELEGANTE YTELSER
Firetakters Rotax 900 ACE Turbo-motor leverer umiddelbar respons, høyt dreiemoment og behagelige toppytelser. Firetakters Rotax 900 ACE motor er en avansert og drivstoffeffektiv kraftkilde. Begge ACE-motorene har elektronisk iTC gasskontroll med tre kjøremoduser.

RADIEN-X DESIGN
EN SMIDIG KJØREOPPLEVELSE
Radien-X rammen sørger for en robust struktur og optimalisert vektfordeling. Dens tekniske egenskaper gjør styringen av snøscooteren enkel under alle kjøreforhold, og ergonomien sørger for behagelig kjørekomfort.

EASYRIDE BAKRE FJÆRING
KJØREKOMFORT
EasyRide bakre fjæring forbedrer komforten og slepe- og dypsnø-kapasiteten på en snøscooter med bredt belte. Dypsnø-egenskapene forbedres også med den åpne strukturen på bakre arm som hindrer at snøen bygger seg opp i fjæringen. Bakre fjæring har solide, ytelsessterke og Kashima-belagte KYP 46 støtdempere.

MULTI-LINQ PLATE
FOR FLEKSIBEL TRANSPORT AV LAST
Den nye Multi-LinQ festeplaten gjør det mulig å benytte LinQ tilbehør på Commander snøscootere, med enda mer fleksibilitet enn tidligere. Med de fleksible festepunktene er det mulig å feste LinQ tilbehør til platen som er designet for snøscootere med både brede og smale belter.

7.2-IN. WIDE DIGITAL DISPLAY INSTRUMENTER
ET NYTT SYN PÅ SAKEN
Nye, hel-digitale målere gir et klart bilde og tilbyr mer informasjon enn tidligere. Lysstyrken på den store skjermen justerer seg automatisk i forhold til lysforholdene rundt, og lesbarheten er bedre med den skrå vinkelen.

LFS FJÆRING FORAN
MERE KONTROLL OG STABILITET
Strukturen i LFS frontfjæring er lett, sørger for god bakkeklaring og er like velegnet både i og utenfor løypene.

DOBBELT SETE
KOMFORT FOR TO
Det doble setet betyr komfortabel kjøring for fører og passasjer. Solid ryggstøtte og håndtak er detaljer som skaper en perfekt tur.

ELEKTRISK STARTER
LETT Å BRUKE
Start snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp.

HØYDEJUSTERBAR STYREFORHØYER
FLERE KJØREPOSISJONER
Den svært brukervennlige, trinnløse styreforhøyeren gjør det mulig å endre kjørestilling i henhold til førerens preferanser og forholdene rundt kjøringen.

BLADE XC SKIENE
LETT Å PRESIS STYRING
Blade XC-skien har den perfekte kombinasjonen av å flyte i dyp snø og presis styring på hardpakket snø.

EKSTRA HØY VINDSKJERM OG SPEILENE
KOMFORT UNDER EKSTREME FORHOLD
Den høye vindskjermen beskytter effektivt mot vær og vind. Speilfasong med et integrert utseende.

2F/N/R GIRKASSE
PRAKTISK OG ALLSIDIG
Et lavt girutvekslingsforhold i den to-trinns girkassen forenkler sleping av tung last og kjøring i ulendt terreng.

EFFEKTIVT KJØLESYSTEM
FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Tunnelkjøling kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern