XTERRAIN RE
XTERRAIN RE
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 203 800,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 850 E-TEC motor, 165 hk
  • PPS³ -3700 bakfjæring / LFS frontfjæring
  • KYB 36 CR Kashima, KYB 46 og KYB 46 HLCR Kashima støtdempere
  • 996 mm skibredde
  • 406 x 3 705 x 51 mm PowderMax belte

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

 XTERRAIN RE

Nye XTERRAIN RE

UTFORSKERENS PARADIS

Ekstremt sporty snøscooter-opplevelse for krevende løyper og myk snø. Den nye PPS³ fjæringen bak og Kashima-belagte KYB støtdempere gir allsidig justerbarhet og maksimal kontroll ved aggressiv kjøring. Drevet av Rotax 850 E-TEC-motor.

 XTERRAIN RE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN RE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern