XTERRAIN
XTERRAIN
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 136 500,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 600R E-TEC motor, 125 hk / Rotax 600 EFI motor, 85 hk
  • PPS² DS+ -3700 -3900 bakfjæring / LFS frontfjæring
  • HPG 36 støtdempere
  • 996 mm skibredde
  • 406 x 3 705 x 51 mm/406 x 3 923 x 51 mm PowderMax belte

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

XTERRAIN

Nye XTERRAIN

UTFORSKERENS PARADIS

Xterrain er en eventyrsnøscooter som gir uslåelig kombinasjon av løypefunksjoner og evnen til å kjøre godt i myk snø. PPS² DS+ fjæring bak forbedrer ytelsen i dyp snø enda mer. Motoralternativene er Rotax 600 EFI-motor og den mottagelige og kraftige 600R E-TEC.

XTERRAIN

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern