Summit SP
Summit SP
Summit snøscootere kombinert med bransjeledende Rotax-ytelser leverer dynamiske ytelser og umiddelbar respons i teknisk vinterterreng
Fra 187 400,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 850 E-TEC® motor
  • tMotion™ X bakfjæring
  • RAS™ 3 frontfjæring med lett skispindel og revidert skistopper
  • Belte: PowderMax† II , PowderMax† Light FlexEdge™
  • Elektrisk starter, 4,5” digitalt display

UTFORDRE DEG SELV

Den nye REV Gen5-plattformen gir kjøreren enda mer smidighet i dyp snø, samtidig som den har de samme prinsippene som en perfekt balansert scooter, som gjør en Summit så responsiv når terrenget krever mer.


PERFEKSJON UTEN SIDESTYKKE

Rotax 850 E-TEC Turbo R er den kraftigste 2-takts turbomotoren noensinne fra fabrikken. Med 180 kraftige hestekrefter, perfekt kalibrert for full kraft på opptil 2400 meter og 55 hk som er en fordel under klatring.


REV GEN5 -PLATFORM

Den neste REVolution. Designelementer spesifikt for dyp snø hever turen drastisk med et inspirerende utseende, redusert vekt og forbedret teknisk ytelse for å forbedre den helhetlige kjøreopplevelsen.

Summit SP

Nye Summit SP

ULTIMATE EGENSKAPER

2023 Summit SP gjør det mulig for kjøreren å flytte grensene for terrenget og seg selv med den nye REV Gen5-plattformen. Utrolig smidig og uanstrengt å kjøre med inspirerende utseende. SP gir øyeblikkelig kraftlevering for erobring av teknisk dypsnø-terreng.

Summit SP

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Summit SP?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Personvern