Slide background

Ytelser og komfort for lange turer

Xtrim SC er alltid klar - for en kjapp tur om kvelden, eller for en ukeslang safari på vidda. Den kjører uanstrengt i nordiske løyper og trenger en fører som fullt ut setter pris på lange snøscooterturer.

BUILD YOUR RIDE VALGMULIGHETER
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. ECS²-systemet gjør at føreren kan justere dempingen på bakre støtdemper og den bakre fjærens forhåndsbelastning ved å trykke på en knapp. Fabrikkmontering sparer penger og tid.

REX² DESIGN
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.

ROTAX-MOTORER
MODERNE KRAFT
Rotax 600 E-TEC-motoren er forbausende drivstoffgjerrig og praktisk talt eksos- og luktfri. Rotax 900 ACE firetaktsmotor er en drivstoffeffektiv og avansert kraftkilde. Dens elektriske iTC-gass gjør det mulig med tre ulike kjøremoduser.

PPS²-3700 FJÆRING BAK
STABIL OG SPORTY
I kombinasjon med komfortabel og sporty kalibrering jevner den lange fjæringsveien ut humpene, selv med en passasjer på snøscooteren. 3705 mm langt belte utgjør en ideell kombinasjon av kjørestabilitet og allsidighet.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.
 
TYVERISIKRINGSSYSTEM
PARKER TRYGT
Nøkkelen med digital kode bruker radiofrekvens-teknologi og en ny struktur slik at starten er enkel og pålitelig hver gang. Ved behov stanser snøscooteren raskt ved å fjerne nøkkelen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern