Slide background

Den morsomste kjøringen starter her.

Først når du har opplevd denne snøscooteren, vil du forstå hvor utrolig morsomt det er kjøre. Xtrim RE er en crossover med egenskaper både i og utenfor løypa som utvilsomt får deg til å smile.

BUILD YOUR RIDE VALGMULIGHETER
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Beltet med 59 mm høy profil forbedrer i stor grad kjøreegenskapene i dyp snø. Med en elektrisk starter starter snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp. Fabrikkmontering sparer penger og tid.

REX² DESIGN
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.
 
ROTAX E-TEC MOTORER
LEDENDE TOTAKTSTEKNOLOGI
Rotax 600 E-TEC og Rotax 800R E-TEC tilbyr drivstoffeffektive og spenstige ytelser. Kalibreringen er optimalisert for kjøring i dyp snø.

PPS²-3500 FJÆRING BAK
SPORTY KJØRING I LØYPA OG I LØSSNØ
PPS²-3500 tilfører en god porsjon sportslighet til Xtrim RE snøscooter. På grunn av det 3487 mm lange beltet, svinger snøscooteren raskt selv i skarpe svinger, og den beveger seg uanstrengt i dyp snø.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt,
er fjæringsresponsen mer kontrollert.
 
KYB HLCR STØTDEMPERE
FØRSTEKLASSES DEMPERE
Demperne har hurtigjusteringer for demping og rebound-demping i høy og lav hastighet. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt.
 
BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

BOONDOCKER SETE
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern