Slide background

Full av racingspirit

Fortell dem at du kjører en Lynx Rave og du trenger ikke si mer. Rave er et konsept som betyr høye ytelser, enkel håndtering og førsteklasses kjørekomfort.

REX² DESIGN
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.

ROTAX-MOTORER
MODERNE KRAFT
Den elektroniske iTC-gassen på den stillegående og drivstoffeffektive Rotax 600 ACE firetaktsmotoren gjør det mulig med tre kjøremoduser. Rotax 600 E-TEC-motoren er forbausende drivstoffgjerrig og praktisk talt eksos- og luktfri.

PPS²-3300 FJÆRING BAK
VINNENDE FJÆRINGSTEKNOLOGI
Hemmeligheten bak fjæringen er dens progressive bevegelsesgrad og lange fjæringsvei. Den uavhengige boggien og de ukoplete fjæringsarmene forbedrer kjøreegenskapene på ujevne overflater. Det 3269 mm lange beltet leverer utmerket grep, bremseevne og stabilitet.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

BLADE SKI
PRESISJON VED LØYPEKJØRING
Skien er perfekt for aktiv løypekjøring og leverer ekstremt presis styring og stødige manøvreringsegenskaper. Gode egenskaper også i dyp snø.

RAVE SETE
SPORTY OG KOMFORTABEL
Rave-setet er utformet for sporty kjøring og er smalt foran og bredere bak. Den gode polstringen i setet sørger for høy komfort under lange kjøreturer og i utfordrende løyper.

TYVERISIKRINGSSYSTEM
PARKER TRYGT
Nøkkelen med digital kode bruker radiofrekvens-teknologi og en ny struktur slik at starten er enkel og pålitelig hver gang. Ved behov stanser snøscooteren raskt ved å fjerne nøkkelen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern