Slide background

Mesteren i nordiske løyper.

Lynx Rave RE snøscootere for racingløyper trenger ingen nærmere introduksjon. Rave RE er øyeblikkelig klar for startlinjen. Dens suksess i racingløypene og i tester er bevis på de høye ytelsene.

BUILD YOUR RIDE VALGMULIGHETER
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Tilpass snøscooteren til dine behov ved å tilføye elektrisk starter, racing-sett, 41 mm beltemønster eller LEDC-fjæring (Lynx Electric Damping Control). Fabrikkmontering sparer penger og tid.

REX² DESIGN
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.

ROTAX E-TEC MOTORER
LEDENDE TOTAKTSTEKNOLOGI
Rotax 600 E-TEC og Rotax 800R E-TEC tilbyr drivstoffeffektive og spenstige ytelser. Kalibreringen er optimalisert for kjøring i dyp snø.

PPS²-3300 FJÆRING BAK
VINNENDE FJÆRINGSTEKNOLOGI
Hemmeligheten bak fjæringen er dens progressive bevegelsesgrad og lange fjæringsvei. Den uavhengige boggien og de ukoplete fjæringsarmene forbedrer kjøreegenskapene på ujevne overflater. Det 3269 mm lange beltet leverer utmerket grep, bremseevne og stabilitet.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

KYB HLCR STØTDEMPERE
FØRSTEKLASSES DEMPERE
Demperne har hurtigjusteringer for demping og rebound-demping i høy og lav hastighet. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt.

BLADE SKI
PRESISJON VED LØYPEKJØRING
Skien er perfekt for aktiv løypekjøring og leverer ekstremt presis styring og stødige manøvreringsegenskaper. Gode egenskaper også i dyp snø.

BOONDOCKER SETE
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern