Slide background

Trives i dyp snø, imponerer i løypa.

En god snøscooter for dyp snø er som en forlengelse av din egen kropp. BoonDocker ble utviklet for nordiske forhold. Den virker aller best i dyp snø, men kjørekarakteristikken imponerer også i utfordrende løyper.

BUILD YOUR RIDE VALGMULIGHETER
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Tilpass snøscooteren til dine behov ved å tilføye elektrisk starter og ekstra kjøler. Fabrikkmontering sparer penger og tid.

ROTAX E-TEC MOTORER
LEDENDE TOTAKTSTEKNOLOGI
Rotax 600 E-TEC og Rotax 800R E-TEC tilbyr drivstoffeffektive og spenstige ytelser. Kalibreringen er optimalisert for kjøring i dyp snø.

PPS²-DS FJÆRING BAK
UTVIKLET FOR SKANDINAVISK LØSSNØ
I akselerasjonsøyeblikket overfører fjæringen vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv i krevende terreng.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
LETT OG PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert. Redusert spindel-offset til 3 mm betyr lettere kontroll, spesielt i lav hastighet og myk snø.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

FLEXEDGE BELTE
FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av glassfiber, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

BOONDOCKER SETE
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

BEVELLED TUNNEL
FUNDAMENTET FOR PERFEKT ERGONOMI
Tunnelen er skrådd øverst og tunnelkantene muliggjør smalere sete og drivstofftank. Derfor er det enklere å bevege seg på snøscooteren, med førsteklasses kjøreergonomi.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern