Slide background

Iherdig i løypa, smidig i dyp snø.

BoonDocker RE trives i humpete løyper og viser sin karakter i dyp snø. Den eksplosive akselerasjonsevnen og hurtigheten gjør at den er utrolig morsom å kjøre både i flatt terreng og i utfordrende løyper.

BUILD YOUR RIDE VALGMULIGHETER
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Tilpass snøscooteren til dine behov ved å tilføye elektrisk starter og ekstra kjøler. Fabrikkmontering sparer penger og tid.

ROTAX 800R E-TEC MOTOR
E-TEC TEKNOLOGI FOR HØYERE YTELSE
Revolusjonerende E-TEC-teknologi leverer eksepsjonelle ytelser og effektivitet.

PPS²-3700-DS FJÆRING BAK
FOR AGGRESSIV KJØRING
I akselerasjonsøyeblikket overfører fjæringen vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv på vanskelige steder. Takket være forsterkningene på glideskinnene, er fjæringen egnet for aggressiv kjøring.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
LETT OG PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert. Redusert spindel-offset til 3 mm betyr lettere kontroll, spesielt i lav hastighet og myk snø.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

KYB STØTDEMPERE
FØRSTEKLASSES DEMPERE
Enkle justeringer av sakte og rask kompresjonsdemping og rebound-demping. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt.
 
FLEXEDGE BELTE
FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

BOONDOCKER SETE
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

BEVELLED TUNNEL
FUNDAMENTET FOR PERFEKT ERGONOMI
Tunnelen er skrådd øverst og tunnelkantene muliggjør smalere sete og drivstofftank. Derfor er det enklere å bevege seg på snøscooteren, med førsteklasses kjøreergonomi.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern