Slide background

For de som mestrer det bratte og dype.

Ikke slå deg til ro med kompromisser. BoonDocker DS er skapt for løs snø og vanskelig terreng og for å tilfredsstille selv den mest krevende kjørers ønsker. Den er på sitt aller beste ved trekjøring i bratte bakker.

BUILD YOUR RIDE VALGMULIGHETER
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Tilpass snøscooteren til dine behov ved å tilføye elektrisk starter og ekstra kjøler. Fabrikkmontering sparer penger og tid.

ROTAX 800R E-TEC MOTOR
E-TEC TEKNOLOGI FOR HØYERE YTELSE
Revolusjonerende E-TEC-teknologi leverer eksepsjonelle ytelser og effektivitet.

PPS²-DS FJÆRING BAK
UTVIKLET FOR SKANDINAVISK LØSSNØ
I akselerasjonsøyeblikket overfører fjæringen vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv på vanskelige steder.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
LETT OG PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert. Redusert spindel-offset til 3 mm betyr lettere kontroll, spesielt i lav hastighet og myk snø.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

FLEXEDGE BELTE
FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

BOONDOCKER SETE
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

BEVELLED TUNNEL
FUNDAMENTET FOR PERFEKT ERGONOMI
Tunnelen er skrådd øverst og tunnelkantene muliggjør smalere sete og drivstofftank. Derfor er det enklere å bevege seg på snøscooteren, med førsteklasses kjøreergonomi.
 

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern