Slide background

Hurtig og allsidig

49 Ranger er en snøscooter som er klar for all slags terreng. Den minner om en mountain-snøscooter og er utstyrt med langt belte og lavt girutvekslingsforhold. Denne snøscooteren er helt unik og en morsom kombinasjon av enkel og allsidig kjøring.

VALGBART TOURING-SETT
ALLSIDIGHET FOR TO
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Inkluderer dobbelt sete, 996 mm skibredde, speil og 130 mm styreforhøyer.

4141 MM LANGT BELTE
FØLSOMHET OG FLYTEEVNE
På grunn av det lange beltet og den store bæreflaten, kjører snøscooteren lett i dyp snø, selv med to personer. Flex-Edge-beltet sørger for fast grep i myk snø.

REX² DESIGN
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.

PPS²-4100-DS-A FJÆRING BAK
PÅ HJEMMEBANE OVER ALT
Effektiv vektoverføring og kontrollert skiløft sørger for hurtighet og smidige kjøreegenskaper. Den låsbare, leddete boggien sørger for enkel kjøring i dyp snø og hjelper til når snøscooteren skal rygge. Kjøring i løype er også smidig.

ROTAX-MOTORER
MODERNE KRAFT
Den elektroniske iTC-gassen på den stillegående og drivstoffeffektive Rotax 600 ACE firetaktsmotoren gjør det mulig med tre kjøremoduser. Rotax 600 E-TEC-motoren er forbausende drivstoffgjerrig og praktisk talt eksos- og luktfri.

EFFEKTIVT KJØLESYSTEM
FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Tunnelkjøling kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.

HØY VINDSKJERM OG HANSKEROM
KOMFORT UNDER EKSTREME FORHOLD
Den høye vindskjermen beskytter effektivt mot vær og vind. Hanskerommet bak vindskjermen beskytter brillene mot is og snø.

KONISK STÅLSTYRE
AKTIVE FØRERES VALG
Konisk styre gjør kjøringen i halv knelende eller stående stilling mer bekvem. Gir uhindret oversikt over instrumentene. Transporterer varme godt, så håndtaksvarmeren virker effektivt.

STOR LASTEPLASS OG FORSTERKET RAMME BAK
GENERØS LASTEKAPASITET
Den store lasteplassen bak og den forsterkede lasterammen sørger for 15 kg lastekapasitet.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern