Slide background

Det er fremtiden

Kombinasjonen av en ny REV-plattform og 850 E-TEC G2 motor gir deg den kraftigste, hurtigste og morsomste Ski-Doo mountainsnøscooteren noensinne.

Mer effekt og dreiemoment - Rotax 850 E-TEC motor
Neste generasjon E-TEC motorer gir 10 flere hestekrefter enn 800R E-TEC*, men dens responsvillige egenskaper er det som virkelig imponerer. Med den nye pDrive primærclutchen, har den 30% raskere respons* enn 800R E-TEC, noe som gir deg kontroll i utfordrende forhold. Oljeforbruket er redusert med 40% - og drivstoff-forbruket er redusert med 5%. Utformet med tanke på pålitelighet og holdbarhet.

Neste generasjon av en legende - REV plattform
Nøkkelen til Summits hurtighet er den ekstreme massesentraliseringen på 4. generasjon REV plattform. 850 E-TEC motoren er kompakt og midtplassert mellom skiene, noe som gjør snøscooteren enkel å håndtere. Den unike pyramiderammen, ny frontfjæringsmodul av støpt aluminium og ny aluminiumskjøler som er integrert i tunnelen gjør at den faktisk er 14 kg lettere enn REV-XM.

Rask, effektiv, enkel - Pdrive clutch
Effektive doble ruller som overfører kraften fra motoren til clutchen på denne 100 % nye varaiatoren. De store rullene sørger for en effektiv og smidig drift og lang levetid. Variatorskiver med ekstremt godt grep som handterer skiftene turtall på en effektiv måte, lav vekt og vedlikeholdsfri.

Skjærer seg gjennom snøen - tMotion boggi
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner i det midtre hengslet mellom bakre arm og delte, flate fremre armer. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring i løyper enda mer komfortabelt.

Kraftige ytelser - Powdermax lett belte med flexedge
Ny 3,5 pitch og nytt design reduserer vekt, økt ytelse og bedre flyt. Eksklusivt 410 mm bredt design med 76 mm kamhøyde, gir ekstra flyt og grep uten å ofre manøvreringsegenskapene. Kantene flekser for enklere håndtering.

Du er i sentrum - Ergonomi for fjellet
Vi designet den nye Summit slik at du kan gjøre mer med mindre anstrengelse. Det smale karosseriet, den skrå tunnelen, tank, sete og kontrollene på setet er svært kompakte og smale for å skape mer rom til bevegelse. Og bena dine vil sette pris på den flatere fotstillingen.

Skapt for fjellet - Design for fjellet
Vi forbedret designet på fjellsnøscooteren for å oppnå enklere og mer forutsigbare egenskaper under alle forhold. De smale karosseripanelene, bunnpannen, tunnelen og fotbrettene er konstruert for optimal samhandling og manøvrering på snøen i fjellet. En åpen tunnelende eliminerer etterslep.

Sikkert grep - Profil fotbrett
Massive, strategisk formede åpninger holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep. Flatere fotstilling gir komfort og kontroll. 20 mm høyere enn REV-XM. (bare x-pakken)

Presisjonsbygget front - RAS 3 fjæring foran
Tilsvarende geometri og design som den stabile og presise RAS 2, optimalisert for Gen4 REV plattform med 25 mm ekstra fjæringsvei og 0.3 kg redusert vekt. Enda mer presis styring som eliminerer slag.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern