Slide background

Konstruert for å respondere på alle dine bevegelser

Med karakteristiske mountainfunksjoner som REV-XM plattform, tMotion boggie og FlexEdge belte, kan Summit SP sette spor der du ikke trodde det var mulig.

Designet for kjøringiI dyp snø - REV-XM plattform
Sidepaneler som er spesialdesignet for best mulig kjøring løssnø og ved skråkjøring.

Nøkkelen til respons og manøvrering - tMotion boggie
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner I bakre fjæringsarm. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring I løyper enda mer komfortabelt.

Flexedge teknologi = smidighet - flexedge belte
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av glassfiber, flekser beltene når du skråkjører med snøscooteren, slik at frikjøring og skråkjøring blir enklere. Gir flyt som et 406 mm bredt belte med smidigheten til et 305 mm belte.

Mest solgte, best på ytelser - Rotax 600 H.O. E-TEC motor
Klasseledende drivstofføkonomi, oljeøkonomi, smidig og enkel bruk. Bensinforbruk nede I 11,3 l/100 km ved løypekjøring. Nærmest ikke-eksisterende totakts røyk og lukt, lett å starte. Innebygget automatisk sommerkonservering. Ingen overraskelse at det er den mest solgte 600 ccm-motoren I bransjen.

Den ultimate presisjon - RAS 2 fjæring foran
Avansert geometri bidrar til god kontroll og presise kjøreegenskaper.

Kontroll I dyp snø for T3 - Pilot DS 3 ski
Eksklusivt 410 mm bredt design med 76 mm kamhøyde, gir ekstra flyt og grep uten å ofre manøvreringsegenskapene. Kantene flekser for enklere håndtering.

Alt klart - REV-XM fotbrett
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.

Premium ytelser - HPG Plus R støtdempere foran
Lette og svært effektive klikkerdempere I aluminium fra kyb.

Designet rundt deg - REV-XM ergonomi
Vi designet ergonomi rundt dem som kjører I fjellet: instrumentpanelet er montert flatt, bryterne er flyttet til konsollen, knapper er beskyttet mot tilfeldig aktivering og gripehåndtaket er stivt og formet etter hånden din. Setet er tilpasset avansert kjøring.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern