Slide background

For visse mennesker er det uaktuelt med skiheis.

Vi designet den ultimate terreng-snøscooteren for snowboardkjørere og skiløpere sammen med en annen bransjeleder: Burton Snowboards. Og det beste med det? Du får en fantastisk Summit å leke med på fridagene dine.

Skjærer seg gjennom snøen - tMotion boggie
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner I det midtre hengslet mellom bakre arm og delte, flate fremre armer. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring I løyper enda mer komfortabelt.

Designet for kjøring I fjellet - REV-XM plattform
Spesielle sidepaneler som er spesialdesignet for å gli smidig gjennom løssnø og redusere roll-up, spesielt ved skråkjøring.

Den ultimate presisjon - RAS 2 fjæring foran
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.

Ut I skiløypene - LinQ lasteramme for snowboard/ski
Ta med deg et snowboard eller et sett ski og staver. Festes enkelt med vårt eksklusive linQ festesystem for trygg montering og fjerning på få sekunder.

Kraft og kontroll - Rotax 800R E-TEC motor
Direkteinnsprøytings-teknologi pumper ut mye kraft samtidig som bensinforbruket er nede I 12,3 liter/100 km. Meget lavt oljeforbruk, myk gasspådrag, lineære ytelser og så godt som ingen røyk eller lukt. Velprøvd og anerkjent av snøscooterførere for sin pålitelighet.** du forberedelser enkelt scooteren til opplagssesongen takket være innebygget automatisk sommerkonservering.
***data basert på industriundersøkelse foretatt av brp.***

Kontroll I dyp snø - pilot ds 2 ski
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring I sidehellinger.

Brede belteytelser, smal hurtighet - flexedge belte
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du skråkjører med snøscooteren, slik at frikjøring og skråkjøring blir enklere. Gir flyt som et 406 mm bredt belte med hurtigheten til et 305 mm belte.

Alt klart - REV-XM fotbrett
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.

Designet rundt deg - REV-XM ergonomi
Vi designet ergonomi rundt dem som kjører I fjellet: måleren er flat, bryterne er flyttet til konsollen, knapper er beskyttet mot tilfeldig aktivering og gripehåndtaket er stivt og formet etter hånden din. Hver eneste overflate på setet er tilpasset avansert kjøring.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern