Slide background

Racinginspirerte ytelser

Renegade X er en drøm for enhver løypekjører. Med en robust støtdemperpakke, en rekke racinginspirerte egenskaper og den effektive og komfortable rMotion 137 boggien.

Gode egenskaper, komfort og kontroll - Rmotion boggi
Flere gode egenskaper, mer komfort og mer fleksibilitet. Separat fjærings- og støtdemperdynamikk, samt bransjens mest progressive fjæringskomfort, gir rmotion-boggien smidige kjøreegenskaper ved små humper, og ekstra kapasitet for de store. Og du trenger ikke være en fjæringsguru for å nyte turen - med sin fleksibilitet kan du enkelt innstille den én gang for alle, og den vil oppføre seg imponerende under nærmest alle forhold.

Den ultimate presisjon - RAS 2 fjæring foran
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.

Superior off-trail performance - 381 x 3487 x 44,5 MM Powdermax belte
This track offers superior off-trail performance and more rigid lugs for added traction on hard-packed snow.

Kontroll i dyp snø - Pilot DS 2 ski
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.

Premium ytelser - HPG plus R støtdempere foran
Lette og svært effektive aluminiumsdempere fra KYB. Mange justeringsmuligheter med justering av rebound-demping og design som kan bygges om/ventiler som kan skiftes.

Racing-egenskaper - KYB Pro 36 støtfangere bak
Racingdempere av aluminium med justering av kompresjonsdemping uten behov for verktøy. Design som kan bygges om/ventil som kan skiftes.

4-takts kraftpakke - Rotax 1200 4-tec motor
Denne rekketreeren med efi leverer 130 hk, styres av vår intelligente throttle control (itc). Itc øker I betydelig grad gass-responsen, inkluderer tre ytelsesmoduser og betjenes enten som tommel- eller fingergass. I tillegg til dens økte ytelser, leverer den enestående drivstofføkonomi – ned til 12,3 l/100km* I ECO-modus. En lettere eksospotte leverer en dyp brummende motorlyd.
*Data basert på interne løypetester på en mxz tnt I eco-modus.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern