Slide background

Racingytelser for kjøring hvor som helst

Dette er snøscooteren for de mest krevende crossover-entusiastene, med utrolige egenskaper som tar deg hvor som helst. Basert på MXZx 600 RS racing-snoscooteren, inkludert chassis-forsterkninger og KYB PRO 40 støtdempere.

Gode egenskaper, komfort og kontrol - Rmotion boggi
Flere gode egenskaper, mer komfort og mer fleksibilitet. Separat fjærings- og støtdemperdynamikk, samt bransjens mest progressive fjæringskomfort, gir rMotion-boggien smidige kjøreegenskaper ved små humper, og ekstra kapasitet for de store. Og du trenger ikke være en fjæringsguru for å nyte turen - med sin fleksibilitet kan du enkelt innstille den én gang for alle, og den vil oppføre seg imponerende under nærmest alle forhold.

Den ultimate presisjon - RAS 2 fjøring foran
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.

Superior off-trail performance - 381 x 3487 x 44,5 mm powdermax belte
This track offers superior off-trail performance and more rigid lugs for added traction on hard-packed snow.

Kontroll I dyp snø - Pilot ds 2 ski
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring I sidehellinger.

Racing-egenskaper - Kyb pro 40 støtfangere bak
Disse støtdemperne er standard på mxz x-rs 600 racingsnøscooter. Ekstreme egenskaper, støtdempere med ekstrem holdbarhet for kontroll under de tøffeste forhold. Easy adjust-knapp for kompresjonsdemping krever ikke noe verktøy. Design som kan bygges om/ventil som kan skiftes.

Tøff, rask og robust - REV-XS RS
Rev-x oppbygging og design setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper, spesielt med de samme chassismodifikasjonene som mxz x-rs 600 racingsnøscooter - inkludert brede, kraftige fotbrett. Føreren kan strekke ut bena med framflyttet fotstilling. Rev-xs plattform er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse. Førerposisjonen kan flyttes forover for å oppnå en aktiv holdning for stående kjøring.

Øyeblikkelig forbindelse - Linq system (ekstrautstyr)
Vårt linq festesystem er et enkelt system for festing av vesker, drivstoffkanne og lasteramme for snowboard/ski til snøscooteren på få sekunder.

Lettvekts kraft med stor effektivitet - E-tec motorer
Direkteinnsprøytingsteknologi leverer førsteklasses ytelser og effektivitet I både 800cc og 600cc lettvekts twin-motorer. Du får lavt oljeforbruk, enkelt gasspådrag og levering av lineære ytelser. Det er så godt som ingen totakts røyk og lukt, og forberedelser til opplagssesongen er enkelt takket være innebygget automatisk sommerkonservering.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern