Slide background

Egenskaper og funksjoner på den ultimate crossover

Renegade Sport er den perfekte snøscooteren for førere som ønsker seg alt. Rask og reaksjonsvillig kjøring i løyper. Håndterer tøffe løyper på en fantastisk måte. Gode egenskaper i dyp snø med det lange beltet. Og god valuta for pengene.

Lett og presis - REV-XS plattform
REV-X grunnarkitektur og design setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling legger til rette for både avslappet og aktiv kjørestil, sittende eller stående. REV-XS er aggressiv og stilig med utmerket komfort og vindbeskyttelse.

Lenger for allsidighetens skyld - SC-5M boggie
Den lange fjæringsveien gjør kjøring på og utenfor løypa svært konfortabel.

Avansert presisjon - Dobbel a-arm foran
Avansert geometri bidrar til god kontroll og presise kjøreegenskaper.

Kontroll I dyp snø - Pilot DS 2 Ski
Designet for kjøring I dyp snø. De er smale og tynne, men alikevel stive. Tynne ytterkanter sørger for gode egenskaper ved kjøring I skråning og den kortere lengden bak spindelen og den flate bakdelen bidrar til enklere kjøring i skrått terreng.

Markedets stilleste og mest økonomiske - Rotax 600 ACE motor
Rotax 600 ACE har bransjens beste på drivstofføkonomi og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakters rekketoer med 60 hk.
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) med tre kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-funksjon og valgbar fingergass-betjening.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern