Slide background

Snøscooter for løypekjøring eller dyp snø? Ja.

Er Renegade Backcountry X en Summit fjellsnøscooter eller en MXZ løypesnøscooter? Begge deler, med avanserte egenskaper for en fører som ønsker de beste ytelsene enten han kjører i krevende løyper eller leker seg i puddersnø.

Designet for kjøring i fjellet - REV-XM plattform
Spesielle sidepaneler som er spesialdesignet for å gli smidig gjennom løssnø og redusere roll-up, spesielt ved skråkjøring.

Skjærer seg gjennom snøen - tMotion boggi
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner I det midtre hengslet mellom bakre arm og delte, flate fremre armer. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring I løyper enda mer komfortabelt.

Brede belteytelser, smal hurtighet - flexedge belter
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du skråkjører med snøscooteren, slik at frikjøring og skråkjøring blir enklere. Gir flyt som et 406 mm bredt belte med hurtigheten til et 305 mm belte.

Den ultimate presisjon - RAS 2 fjæring foran
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.

Premium ytelser - HPG Plus R støtdempere foran
Lette og svært effektive aluminiumsdempere fra kyb. Mange justeringsmuligheter med justering av rebound-demping og design som kan bygges om/ventiler som kan skiftes.

Alt klart - REV-XM fotbrett
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.

Plass til bevegelse - Foroverrettet fotstilling
20 cm ekstra plass til føttene foran på kanten av fotbrettset sørger for at du får en mer direkte og rettlinjet styrestilling og mer alburom for skråkjøring og frikjøring. Og du kan komme svært langt frem for ekstremt teknisk kjøring.

Kontroll ov oppbevaring - REV-XP X-sete oppbevaringsrom
Dens lavprofilkonstruksjon gir deg all den plassen – og komforten – du trenger for å bevege deg rundt og ta kontroll. I tillegg er det 5 liter oppbevaringsplass bak.

Kontroll i dyp snø - Pilot DS 2 ski
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.

Kraft og kontroll - Rotax 800R E-TEC motor
Direkteinnsprøytings-teknologi pumper ut mye kraft samtidig som bensinforbruket er nede i 12,3 liter/100 km. Meget lavt oljeforbruk, myk gasspådrag, lineære ytelser og så godt som ingen røyk eller lukt. Velprøvd og anerkjent av snøscooterførere for sin pålitelighet.** Du forberedelser enkelt scooteren til opplagssesongen takket være innebygget automatisk sommerkonservering.
***Data basert på industriundersøkelse foretatt av BRP.***

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern