Slide background

Komfort og effektivitet til en gunstig pris

En økonomisk, komfortabel toseters fritids-snøscooter full av stil og en stillegående og nærmest lydløs Rotax 600 ACE motor - og ikke minst svært drivstofføkonomisk snøscooter.

Lenger for allsidighetens skyld - SC-5M BOGGIE
Den lange fjæringsveien svelger humper og gjør det mulig med kjøring ut av løypa av og til og fungerer bra for store førere.

Effektivitetsleder - Rotax 600 ACE motor
Rotax 600 ACE har bransjens beste på drivstofføkonomi og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakters rekketoer med 60 hk.
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) med tre kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-funksjon og valgbar fingergass-betjening.

Valgmuligheter lett tilgjengelig - fingergass
Gasshendelen kan om ønskelig roteres forover for bruk som en fingergass. Flott for å skifte håndposisjoner på en lang kjøretur og for mer kontroll på ujevnt underlag.

Lett og presis - REV-XS plattform
REV-X grunnarkitektur og design setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling legger til rette for både avslappet og aktiv kjørestil, sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflytte fotstillingen. REV-XS karosseristil er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse.

Informasjonssenter - analog måler med display
Smart analog speedmeter/turteller pluss LCD digital informasjonsskjerm.

Avansert presisjon - Dobbel A-arm foran
Avansert geometri holder skiene fast plantet mot underlaget - uansett forhold - for å levere presisjon og kontroll.

Kontroll i dyp snø -Pilot DS 2 Ski
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.

Øyeblikkelig forbindelse E - LinQ system (ekstrautstyr)
Vårt LinQ festesystem er et enkelt system for festing av vesker, drivstoffkanne og lasteramme for snowboard/ski til snøscooteren på få sekunder.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern